Magazin za stručnu medicinsku javnost u BiH / Valetudo bonum optimum – zdravlje je najveće dobro

E-medikacija.ba – besplatna i bodovana edukacija zdravstvenih djelatnika u BiH

ZAŠTO E-MEDIKACIJA?

Zdravstveni djelatnici, a posebno ljekari (liječnici) imaju i pravo i obavezu na kontinuirano, trajno i stručno usavršavanje radi održavanja i unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite.

e-medikaciji mogu pristupiti svi zdravstveni djelatnici u Bosni i Hercegovini, a ljekari/liječnici u FBiH dobijaju i bodove koji mogu biti valorizirani za licencu.

E-MEDIKACIJA JE PLATFORMA ZA BESPLATNU ONLINE EDUKACIJU ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA. PORTAL ZA STRUČNU EDUKACIJU

Glavni cilj platforme www.e-medikacija.ba je unapređenje kontinuiranog stručnog usavršavanja zdravstvenih djelatnika u BiH kroz projekat edukacije putem interneta (online) i postupak provjere stručnosti koju ljekar ostvari tokom stručnog usavršavanja.

 

Besplatno se registrirajte

 

E-medikacija omogućava ljekarima i farmaceutima iz svih krajeva BiH provjeru stečenih znanja nakon edukacije, u bilo koje vrijeme i sa bilo kojeg mjesta, čak i iz udobnosti vlastitog doma, a sve to potpuno besplatno.

Također, omogućava ljekarima FBiH dobijanje bodova nakon svakog uspješno položenog testa, u skladu sa pravilima Ljekarske/liječničke komore FBiH te kantonalnih ljekarskih/liječničkih komora.

Sa e-medikacija.ba online portalom za kontinuiranu stručnu edukaciju, možete besplatno pristupiti materijalima i testovima bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno, kada to Vama odgovara, sa bilo kog aparata koji omogućava pristup internetu (mobitel, kompjuter, tablet).

Kontinuirana medicinska edukacija je ljekarima ključan preduslov za izdavanje odobrenja za samostalan rad.

e-medikacija.ba je inovativan i dobrodošao način nadopunjavanja načina za uspješnu stručnu edukaciju zdravstvenih djelatnika.

 

Besplatno se registrirajte

 

Svi koji se registruju, osvajaju GRATIS pretplatu na Valetudo magazin!

 

Osvojite GRATIS pretplatu na Valetudo magazin. Saznajte više.